ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منطقه حفاظت شده شيله


emily
13-03-2011, 04:17 PM
منطقه حفاظت شده شيله:Shileh


http://nature.harferooz.com/photos/images/637hobareh_1big.jpg (http://nature.harferooz.com/photos/view.php?filename=637hobareh_1big.jpg)


شيله با مساحت 6525 هكتار از سال 1378 تحت حفاظت (http://nature.harferooz.com/www.nature.harferooz.com) قرار گرفت منطقه اي است دشتي واقع در استا ن سيستان و بلوچستان داراي اقليم فرا خشك گرم كه در جنوب منطقه حفاظت شده هامون واقع شده است.

از پوشش گياهي (http://nature.harferooz.com/www.nature.harferooz.com) ضعيفي برخوردار است گونه هاي اصلي جانوري منطقه عبارتند از جبير،گربه وحشي،روباه معمولي،شغال،تشي،خرگوش،هوب ره،دراج،عقاب صحرايي،انواع سارگپه،دليجه،چكاوك هدهدي،چكاوك كاكلي،انواع گنجشك سانان .وجود جاده اصلي زابل زاهدان در شرق منطقه دسترسي به آن را آسان ساخته است .