ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارك ملي پابند


emily
15-03-2011, 09:29 AM
پارك ملي پابند:Paband


http://nature.harferooz.com/photos/images/987800px_BlackWoods.jpg (http://nature.harferooz.com/photos/view.php?filename=987800px_BlackWoods.jpg)


اين منطقه با مساحتي برابر با 24270 هكتار واقع در استان مازندران در سال 1383 به عنوان پارك ملي انتخاب شد .از ويژگيهاي اين پارك مي توان به و جود جنگلهاي كم نظير هيركاني و گونه هاي باارزش شوكا و مرال در آن اشاره كرد .داراي اقليم نيمه مرظوب معتدل است .

منطقه اي است كوهستاني (http://nature.harferooz.com/www.nature.harferooz.com) با قله هاي مرتفع دره اي پر آب كه رودخانه ظالم رود آن را به دو بخش شمالي و جنوبي تقسيم مي كند.منطقه حفاظت شده هزار جريب در جوار اين پارك قرار دارد.گونه هاي اصلي جانوري منطقه عبارتند از،پلنگ،خرس قهوه اي،گراز،شغال،روباه معمولي،تشي،سمور جنگلي،دار كوب،عقاب جنگلي،كبك و انواع سنگ چشم .