ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شهر بزرگ واقع در کاشان


neda
17-05-2011, 04:49 PM
در سفر به كوير كاشان،كوههاي برزك فراموش نشود


http://nature.harferooz.com/photos/images/509barzok_big.jpg (http://nature.harferooz.com/photos/view.php?filename=509barzok_big.jpg)


وقتي نام كاشان را مي‌شنويد اول ياد باغ فين مي‌افتيد و خانه بروجرديها و طباطباييها و به ياد شهري كويري مي‌افتيد كه ادامه دشت كوير است و دماي آن در تابستان از 40 درجه هم تجاوز مي‌كند. شايد باور نکنيد كه در 45 كيلومتري شمال غرب آن شهري نوپا در دره‌اي پهناور و دامنه‌هاي سلسله جبال زاگرس با قدمتي چند هزار ساله و آب و هواي كوهستاني و طبيعت بسيار زيبا و بكر وجود دارد كه پذيراي گردشگران از سراسر ايران بالاخص مهمانان تهراني اصفهاني و كاشاني است. اين نگين كوهستان «برزك» نام دارد.

همزمان با فرا رسيدن نوروز طبيعت زيباي برزك نيز متولد مي‌شود و هر ساله گردشگران زيادي در تعطيلات نوروزي به برزك مي‌آيند تا از اين طبيعت بكر و دست نخورده لذت ببرند.

شهرداري برزك جهت رفاه حال شهروندان و مسافران نوروزي و نيز معرفي هرچه بهتر جاذبه‌هاو پتانسيلهاي اين شهر اقداماتي انجام داده است.

http://nature.harferooz.com/photos/images/392barzok_2big.jpg (http://nature.harferooz.com/photos/view.php?filename=392barzok_2big.jpg)


شهردار برزك به تشكيل ستاد نوروزي اشاره كرده و مي‌گويد: «براي ارائه خدمات بهتر و موثرتر به شهروندان و مسافران نوروزي اقداماتي نظير هماهنگ كردن سازمانهاي خدمات رساني در سطح شهر، ارائه تسهيلات ويژه به شهروندان و مهمانان نوروزي، همكاري با ايستگاههاي نوروزي براي معرفي شهر از طريق سي دي و نقشه راهنما در كاشان، برپايي نمايشگاه (http://nature.harferooz.com/www.nature.harferooz.com) آثار و صنايع دستي، معرفي گلاب و عرقيات گياهي شهر برزك در خانه طباطباييهاي كاشان به مدت 15 روز، تهيه و نصب پلاكارد و پرده‌هاي مورد نياز در سطح شهر، پاكسازي و زيباسازي شهر، تهيه و ارسال پيام تبريك نوروزي، نظافت و پاكسازي اماكن گردشگري شهر، تعيين شيفت كاري پرسنل شهرداري براي حضور همه وقت در شهرداري انجام شده است.

مسافران نوروزي طي سفر به برزك علاوه بر تماشاي رودخانه‌ها چشمه‌ها (http://nature.harferooz.com/www.nature.harferooz.com)، كاريزها، قنات و در يك كلام طبيعت و آب و هواي آن از آثار تاريخي نظير تپه تاريخي قلعه_ حمام دوره صفويه_ آب انبار دوره قاجار_ آسياب آبي قديمي_ بقعه امامزاده سراج الدين موسي بن جعفر نيز ديدن مي‌كنند.