ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تالاب (باتلاق) گاوخونی


neda
30-05-2011, 11:29 AM
تالاب (باتلاق) گاوخونی


نام انگلیسی: gavkhouny swamp

نام فارسی: تالاب (باتلاق) گاوخونی

http://nature.harferooz.com/photos/images/601gavkhooni_10big.jpg (http://nature.harferooz.com/photos/view.php?filename=601gavkhooni_10big.jpg)


تالاب گاوخوني (http://nature.harferooz.com/www.nature.harferooz.com) يكي از بكرترين چشم‌اندازهاي طبيعي استان اصفهان محسوب مي‌شود كه به علت موقعيت جغرافيايي و مشكلات دسترسي به آن- به ويژه در گذشته- چهره طبيعي‌اش كمتر با اقدامات سودجويانه بشر دستخوش تغيير شده است، از اين رو جلوه‌هاي بي‌نظير و چشم‌انداز‌هاي زيبايي را براي اهل ذوق و دوستداران طبيعت در دامان خود به وجود آورده است. اين تالاب در آستانه ورود به كوير (مرز ميان اكوسيستم‌ آبي با خشكي) واقع شده و انعكاسي از شرايط حاكم بر اين دو بوم‌سازگان است.