نمایش پست تنها
قدیمی 05-03-2011, 11:15 AM   #1
Magnum
(کاربر طلایی)
 
Magnum آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Mar 2011
نوشته ها: 512
Blush خوب است بدانید که...


خوب است بدانید که...

شتر مرغ ها بالگد زدن از خوددفاع مي كنند.اما برخلاف چهار پايان شتر مرغ ها از جلو لگد مي زنند.گزارش شده لگد شتر مرغ حتي يك شير را از پاي در مي آورد.

شتر مرغ بزرگ ترين كره چشم را در ميان جانوران دارد وزن كره چشم آن به 65 گرم ميرسد در حاليكه وزن اين پرنده تنها 43 گرم است.



مرغ عشق ها نيز توانايي صحبت كردن را دارند به شرطي كه با صبر وحوصله به آنها آموزش داده شود.درانگلستان رسم بر اين است كه شماره تلفن منزل را به مرغ عشق ها مي آموزند تا در صورت گم شدن بتوان آنها را پيدا كرد.

شتر مرغ ها بين 70 تا 80 سال عمر مي كنند ،در هنگام دويدن فاصله گامهاي آنها به 5/3 متر مي رسد و سرعت دويدن آنها حدود 60 كيلومتر در ساعت است .

وزن يك تخم شتر مرغ در حدود 1700-1500 گر م يا حتي 2300 گرم مي باشد و با يك تخم شتر مرغ مي توان براي 12 نفر نيمرو درست كرد.

*جورج واشنگتن اولين رييس جمهور امريكا به علت علاقه شديدي كه به شكار داشت دستور ساخت يك دست دندان مصنوعي گرانبها كه از دندان گوزن قطبي ساخته شده بود را داده بود كه اين دندانها تا آخر عمر همراه وي بود.

*در ‍ژاپن مسابقه اي ترتيب مي دهند كه در آن نژاد خاصي از خروسها شركت داده مي شوند كه داراي پرهاي دم بلند مي باشند به طوري كه آخرين ركورد دم بلند مربوط به نژاد يوكوهاما و كمي بيش از 15 متر مي باشد .لازم به ذكر است كه اين خروسها علاوه بر بلند بودن پرهاي دمشان از نظر رنگ بندي و خلوص نژاد و شكل و اندازه ظاهري نيز امتياز بندي مي شوند و علاوه بر كسب جوايز نقدي ،براي صاحبان خود نيز اعتبار مي آفرينند.

*امروزه در برخي كشورهاي جهان حيوانات را براي جنگيدن با يكديگر تربيت مي كنند و از آنجهت تفنن و شرط بندي نيز استفاده مي كنند. سابقه اين گونه مسابقات به روم باستان برمي گردد كه از حيوانات درنده نظير گرگ و ببر و شير جهت جنگيدن با هم استفاده مي كردند و يا آنها را به جان برده ها مي انداختند .اين رسم هنوز هم در سراسر جهان ادامه دارد منتهي با حيوانات مختلف و آيين و مراسم متفاوت. مثلاً در فرانسه-بلژيك-ايرن-اندونزي و برخي كشورهاي آمريكاي لاتين خروسها را به جنگ هم مي اندازند.

در تركيه شترهاي يك كوهان و در آسياي مركزي بلدرچين را براي جنگيدن با هم تربيت مي كنند.

در افغانستان كبك ودر تايلند سگها را به جان هم مي اندازند. در هند مارهاي كبرا را به جنگ هم ترغيب مي كنند و در تايلند نوعي ماهي را.

همين طور دامنه اين كارها به حشرات هم رسيده به طوري كه در سنگاپور مگسها را براي اين كار تربيت مي كنند.در تبت و مغولستان هم جنگ قوچها و بزها با هم دديدني است.

اما جالب ترين اين نبرد ها جنگ گاو با موجودي به نام انسان است كه در اسپانيا رواج دارد و اكثراً به نفع اين موجود دو ژا به به اتمام مي رسد.

*در زبان اسپانيولي دريايي كه به درياي كارائيب شهرت دارد به معني غرائب يعني چيزهاي جالب و عجيب است و علت نام گذاري اين دريا به اين نام وجود گونه هاي ماهي و حلزون و مرجانهايي است كه از نظر تنوع و رنگ آميزي و شكل ضاهري در تمام آبهاي دنيا نادر و منحصر به فرد است.



لغت اليگاتور(الگيتور) كه به تمساح اطلاق مي گردد از لغت لاگاتور كه به معني مارمولك از زبان اسپانيولي گرفته شده است منتهي با كمي اغماض در اندازه اين دو جانور.

Magnum آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول