طبیعت و توریسم (طبیعت ایران و جهان، نقاط دیدنی، گردشگری)؛

طبیعت و توریسم (طبیعت ایران و جهان، نقاط دیدنی، گردشگری)؛ (http://nature.harferooz.com/index.php)
-   پرندگان (http://nature.harferooz.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   كلاغ زاغي (http://nature.harferooz.com/showthread.php?t=974)

neda 12-03-2011 05:58 PM

كلاغ زاغي
 

كلاغ زاغي Pica Pica

پرنده آشنايي كه همه جا وتقريباً در كنار همه روستاهاي كشور و هرجا كه براي گشت در طبيعت و يا شكار برويد هست.

اين پرنده به اسامي زاغچه، كلاغ زاغي، كشكرك، كشكرت، و اسامي محلي و بومي ديگري در كشور ما ناميده مي شود. اين پرنده از گونه هاي خامواده كلاغ Crows or Fam-Ily corvidae است.اين خانواده شامل باهوش ترين و زرنگترين پرندگان عالم ميباشد كه خود زير مجموعه اي از گنجشك سانان به حساب مي آيند.


طول پرنده بالغ از نوك تا انتهاي دم حدود 45سانتي متر و با دو بال سياه و سفيد و دم دراز، پرهاي شانه، پهلوها وشكم آن سفيد و بقيه پرو بال سياه با جلاي آبي و سبز ارغواني است.

اين پرنده در اعداد حيواناتي است كه با هوش سرشار خود به راحتي دست آموز شده و قابل تربيت به وسيله انسان است. اين پرنده از همه چيز تغذيه مي كند مثل دانه ها- ميوه ها- حشرات- انگل ها- گوشت- تخم و جوجه پرندگان و هرچيز كه دستش به آن برسد مثل پستانداران كوچك و لاشه حيوانات اهلي و وحشي.



اکنون ساعت 11:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Free Persian Language By Harfe rooz Ver 3.0