طبیعت و توریسم (طبیعت ایران و جهان، نقاط دیدنی، گردشگری)؛

طبیعت و توریسم (طبیعت ایران و جهان، نقاط دیدنی، گردشگری)؛ (http://nature.harferooz.com/index.php)
-   دریا، دریاچه ها و تالابها در ایران (http://nature.harferooz.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   تالاب بين‌المللي ‌ميانكاله (http://nature.harferooz.com/showthread.php?t=699)

emily 02-03-2011 10:34 AM

تالاب بين‌المللي ‌ميانكاله
 


تالاب بين‌المللي ‌ميانكاله آماده جذب گردشگر

با تدوين سند توسعه شرق مازندران، تالاب بين‌المللي ميانكاله بهشهر براي جذب گردشگر آماده مي‌شود.

احمد علي مقيمي نماينده مردم بهشهر، نكا و گلوگاه با بيان اين مطلب اظهار داشت: برنامه‌هاي سال 89 براي سه شهرستان شرق استان در نشستي با حضور فرمانداران، شهرداران و ائمه جمعه تعريف و مبالغ و موارد طرح‌ها مشخص شد.


وي با يادآوري اينكه موانع صنعتي شدن استان در سفر دور نخست هيأت دولت به مازندران برداشته شد، گفت: منابع طبيعي و محيط زيست بايد نگاهي حكومتي و توسعه‌اي داشته باشند و اگر صرف نگاه فني باشد هيچ اتفاقي در توسعه نمي‌افتد. مقيمي با بيان اينكه سند توسعه مازندران از سوي مديران ذي‌ربط در تهران طراحي شده است، گفت: در اين سند مديران سعي دارند موانعي را كه مي‌توانند بردارند، ظرفيت‌ها را شناسايي كنند و تا 15 ارديبهشت ماه مديران مربوطه سفري به مازندران و حوزه انتخابي شرق مازندران هم دارند تا منطقه را بررسي كنند.

وي ادامه داد: در اين سند توسعه، سرمايه‌گذاري ويژه‌اي در ميانكاله بهشهر اتفاق مي‌افتد كه طرح اوليه آن آماده است که يكي از اقدامات آنها استفاده از حيواناتي مثل ببر و پلنگ در اين منطقه برای جذب گردشگر است.


emily 14-03-2011 04:53 PM

تالاب ميان كاله
 

تالاب ميان كاله Mian kaleh


اين منطقه كه با مساحتي برابر 66933هكتار در استان مازندران قرار دارد در سال هاي 1348 و 1354 به ترتيب به عنوان منطقه حفاظت شده و تالاب بين المللي اعلام شد. ويژگي هاي خاص منطقه موجب شد تا در سال 1354 به پناهگاه حيات وحش ارتقا يافته و در سال 1355 نيز به عنوان ذخيره گاه زيستكره انتخاب شود.

داراي اقليم هاي مديترانه اي تا نيمه مرطوب معتدل است. ميان كاله از دو بوم نظام منحصر به فرد تالاب ميان كاله- خليج گرگان و شبه جزيره ميان كاله تشكيل شده است. آب تالاب لب شور بوده و از درياي خزر، رودخانه دائمي قره سو و چند رودخانه فصلي تامين مي شود.

وجود مجموعه اي از شنزارهاي ساحلي، اراضي باتلاقي، آبگيرها، مرداب جنگلي و تپه هاي شني در كنار هم از ديگر ويژگي هاي اين پناهگاه به شمار مي آيد. 179 گونه گياهي و 204 گونه پرنده مهاجر و بومي در منطقه شناسايي شده اند. از جمله گونه هاي جانوري منطقه مي توان به گرگ، شغال، گراز، گربه وحشي، خرگوش،فك، خوتكاي سفيد، فلامينگو، گيلانشاه، عقاب ماهي گير، غواص گلوسفيد، اردك تاج دار، باكلان كوچك، كشيم دراز گوش، غاز پا زرد، غاز پيشاني سفيد، آبچليك، حواصيل زرد، قرقاول، چاخلق و دراج اشاره نمود.



اکنون ساعت 08:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد.

Powered by vBulletin Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Free Persian Language By Harfe rooz Ver 3.0