قدیمی 23-04-2011, 05:22 PM   #1
(کاربر طلایی)
 
emily آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
نوشته ها: 956   (نمایش پست ها)
تشکر: 4
25 بار در 22 پست از ایشان تشکر شده است
Not Ranked  0 score     
P Go فیل ها


فیل ها

عظیم ترین پستاندار خشکی زی هستندکه ممکن است در هر روز 250 کیلو گرم غذا بخورند.(برگها،ریشه ها،میوه ها)در اسارت علوفه و غلات به آنها داده میشود.خرطوم فیلها که بینی آنها میباشد عضوی است قابل انعطاف،با دو لوله که سوراخهای بینی در انتهای آن قرار دارد. ممکن است آب و غذا را با بینی بالا بکشد و داخل دهان بریزد. عاج که در نرها بزرگتر میباشد دندانهای پیشین بالا است که تغییر شکل پیدا کرده است.فیلها معمولا هر زایمان یک بچه میزایند که حدود 90 کیلو گرم است.بچه ها بزودی تقریبا همه موهایشان میریزد.




فیلهای آسیایی یا فیلهای هندی :در ناحیه خاوری و در جنوب هیمالایا از برمه هندوستان تا سوماترا یافت میشوند. درجنگلهای تپه ای با خیزران زیاد که خوراک مطلوب فیلهاست زندگی میکنند.وزنشان 6 تن ،ارتفاع 3 متر. دارای گوشهای کوچک.معمولا این پستاندار برای حمل بار و کار تربیت میشود.

فیلهای افریقایی:گوشها و آج های بزرگی دارند.وزنشان 7 تن.ارتفاع 35/3 متر تا شانه در جنوب صحراهای افریقا یافت میشوند. دو گونه بوته زار و جنگلی هستند.که نوع بوته زار آن بلند تر است.

emily آنلاین نیست.  
Share on Facebook
پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
فیل, گردش, گردشگری, حیوانات, درباره طبیعت, طبیعت, طبیعت و توریسم, طبیعت گردی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


Airplanes    Alcohol    Relationships    Law    Weapons    Clothes    poison    Diet     Smoking     Digital Tech    Psychology    Top10    Ideas    Middle East    Success


All times are GMT. The time now is 12:55 PM.


کپی رایت © 1388 . کلیه حقوق برای وبگاه حرف روز محفوظ است