طبیعت و توریسم (طبیعت ایران و جهان، نقاط دیدنی، گردشگری)؛  
بازگشت   طبیعت و توریسم (طبیعت ایران و جهان، نقاط دیدنی، گردشگری)؛ > جانوران > حیوانات > حیوانات عظیم چثه

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-03-2011, 11:35 AM   #1
emily
(کاربر طلایی)
 
emily آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
نوشته ها: 956
Drought Leaf Icon شتر دوكوهانه از انقراض نجات يافت



شتر دوكوهانه از انقراض نجات يافت


مدير قطب علمي تحقيقات دام هاي بومي كشور گفت: با تكثير شتر دوكوهانه در استان اردبيل نسل اين گونه نادر جانوري در كشور از خطر انقراض رهايي يافت.

امير نياسري روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: كار تكثير اين گونه جانوري از سال 78 در شهرستان مشگين شهر شروع شده و تعداد شترهاي دوكاهانه تكثيري از 25 نفر به 55 نفر افزايش يافته است.اين شتر ها از مادر يك كوهانه متولد شده اند كه با تلقيح مصنوعي باردار شده بودند.

وي تعداد كل شترهاي دوكوهانه موجود در استان اردبيل را 152 نفر شتر دوكوهانه ذكر كرده و گفت : دراستان هاي گلستان و قزوين هم شتر دوكوهانه به تعداد محدود يافت مي شود ولي منشا انها هم از استان اردبيل است كه با تلقيح مصنوعي و انتقال جنين از اين استان شترهاي آنها متولد شده است.

نياسري با تاكيد بر همكاري مردم و دولت در ازدياد تعداد شترهاي دوكوهانه در استان اردبيل گفت: در صورت همكاري شترداران و استفاده آنها از تلقيح مصنوعي تعداد شتر دوكوهانه در10 سال آينده مي تواند به 500 نفر شتر افزايش يابد.

مدير قطب علمي تحقيقات دام هاي بومي كشور بيان كرد: شترداراني كه شترهاي آنها مشكلات باروري دارند مي توانند به مركز تلقيح مصنوعي و انتقال جنين در جهاد كشاورزي مشگين شهر مراجعه كرده و مطمئن باشند كه با اقدامات كارشناسان حداقل در هر دو سال و نيم يكبار يك گوساله شتر خواهند داشت.



وي با اشاره به اينكه اردبيل سمبل شتر دوكوهانه در كشور است ، افزود: با شناسايي و شناسنامه دار كردن شترهاي اين استان مي توانيم در آينده محدوديت هاي شترداران را شناسايي و رفع كنيم.

نياسري با بيان اينكه در حال حاضر شترداران استان اردبيل مايل به فروش شترهاي خود به كشورهاي همسايه هستند ، افزود: به زودي با آغاز به كار شبكه پشتيباني تكثير شتردوكوهانه و كمك به باروري شترها و ارائه خدماتي مثل تلقيح مصنوعي و نگهداري آنها در استان شترداران ترغيب به نگهداري شتر مي شوند.

مدير قطب علمي تحقيقات دام هاي بومي كشور گفت: شترها جزو ذخاير كشور هستند و با اينكه حفظ و صيانت از اين ذخاير ظيفه دولت است ولي در دراز مدت بايد مردم از انقراض دامهاي بومي جلوگيري كرده و دولت تنها به نظارت در امور نگهداري از اين ذخاير بپردازد.

emily آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
گردشگری, پستانداران, حیوانات, شتر, شتر دوکوهانه, طبیعت, طبیعت و توریسم, طبیعت گردی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن

War Dreams    Super Perfect Body    Scary Nature    Lovers School    Winner Trick    Hi Psychology    Lose Addiction    Survival Acts    The East Travel    Near Future Tech    How Cook Food    Wonderful Search    Discommend

Book Forever    Electronic 1    Science Doors    The Perfect Offers    Trip Roads    Travel Trip Time    Best Games Of    Shop Instrument    Allowedly


All times are GMT. The time now is 12:55 PM.


کپی رایت © 1388 . کلیه حقوق برای وبگاه حرف روز محفوظ است