قدیمی 07-03-2011, 04:34 PM   #1
(کاربر طلایی)
 
emily آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
نوشته ها: 956   (نمایش پست ها)
تشکر: 4
25 بار در 22 پست از ایشان تشکر شده است
Not Ranked  0 score     
Two روباه فنك



روباه فنك Vulpes zerda



اين روباه در شمال آفريقا و غرب آسا ديده مي شود و كوچك ترين روباه به شمار مي آيد. گوش هاي نسبتاً بلندي دارد و انتهاي دم به رنگ سياه است.

كف پاي خزدارش براي راه رفتن روي شن هاي گرم و نرم سازگاري يافتهاست.اين روباه هنگام شب فعال است و از ميوه ها،و دانه ها،تخم پرندگان،موريانه ها و مارمولك ها تغذيه ميكند.

به علاوه گروه هايي متشكل از ده روباه يا حتي بيشتر را تشكيل مي دهند و هر عضوي يك كمينگاه چند متري در زمين نرم مي سازد و در روزها كه هوا خيلي گرم است به حفره هاي زير زميني پناهنده مي شوند.جفت يابي در ژانويه تا فوريه انجامك مي شود و2 تا 5 بچه روباه در لانه به دنيا مي آيند كه تا 2 ماهگي مادر از آن ها مراقبت مي كند و در 11 ماهگي به رشد كامل خود مي رسند.خز اين روباه كرم تا زرد كم رنگ است و بخش هاي زيرين بدن سفيد است.

emily آنلاین نیست.  
Share on Facebook
پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
گردشگری, جهان گردی, حیوانات, روباه, روباه فنک, طبیعت, طبیعت و توریسم, طبیعت گردی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


Airplanes    Alcohol    Relationships    Law    Weapons    Clothes    poison    Diet     Smoking     Digital Tech    Psychology    Top10    Ideas    Middle East    Success


All times are GMT. The time now is 12:55 PM.


کپی رایت © 1388 . کلیه حقوق برای وبگاه حرف روز محفوظ است